2012. november 3., szombat

Mindig lesz megfizethetetlen...



Most találkoztam teljesen véletlenül a neten egy olyan idén kiadott babával, amit a BarbieCollector.com-on nagyon eldugtak, gyakorlatilag újként nem is lehet kilistázni, csak ha a konkrét nevét tudja az ember. Ez a bizonyos a La Belle Époque Barbie. Egyszerűen szerelem volt első látásra, és csalódás másodikra. Ugyanis már nem is kapható pedig még alig jelent meg és az e-bay-en 1.000 dollár (!) körül van. Majdnem leestem a székről... Robert Best, a tervező aláírásával van ellátva. A 2012-es párizsi Fashion Doll Festival-ra készült. PLATINUM LABEL kiadás. Az egész világon csak 375 db létezik belőle!!!

Ez is bekerült az álmaim babája kategóriába. Ide azokat a babákat teszem, amiket az ötös lottó megnyerése nélkül megfizethetetlennek tartók (vagy milliomos férj fogása nélkül ;) ). Nálam a lélektani határ 15-17 ezer forint, ennél többet nem szánok egy babára, de inkább a 11-12 a jellemző. Ezzel együtt 13-ra duzzadt az egyébként se kis lista az álmaim babái kategóriába, ahová még a lentieket soroltam (nagyjából fontossági sorrend is):

  1. Wind Rider
  2. Yuming
  3. Empress of the Golden Blossom
  4. Maiko
  5. Fantasy Goddess of the Americas
  6. Christabelle
  7. Women of Royalty Series
  8. Venetian Opulence
  9. Enchanted Mermaid
  10. Bob Mackie Madame du Barbie
  11. Bob Mackie Le Papillon
  12. La Belle Époque Barbie
  13. Audrey Hepburn in Breakfast at Tiffany's
Hogy ebből majd mit sikerül az évek folyamán beszerezni és mit nem az még elválik. Valószínűleg a felét se... (Ezeken kívül vannak még könnyebben beszerezhető babák is a kívánság listámon. Azokból már nagyobb százalékban fogok tudni szerezni.)

Nálatok mi a határ? Van olyan baba, amit majd egyszer valamikor mindenképpen szeretnétek megvenni?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése