2012. november 16., péntek

2013-as kollekció


Azt hiszem a Mattelre a válság nagyon rányomhatja  a bélyegét vagy a vezetőség nagyon nem tudja, hogy mit csináljon... (Az előrejelzések ITT megtekinthetők.)

A Twilightot agyba-főbe nyomatják... A majd most 2013-ban kiadandókkal együtt már 15db (!) lesz.

A Doll of the World szériánál is megmaradnak az újrakiadásoknál. Ebben a 2012-es évben rekord számú DotW újrakiadás volt egyébként. Az átlagos 2-3-hoz képest 10(!). Most 2013 első felére újabb 3-at jelentettek be: egy spanyolt, egy franciát és egy filippínót. Könyörgöm, spanyol és francia 2008-ban volt!
Igaz, a franciát örülök hogy átgondolták, mert már a 2008-as kiadásban is zavart kicsit, hogy múlatós táncoslánnyá avanzsálták le. (Aztán nem sokra rá, 2011-ben kiadtak egy sokkal szebb Moulin Rouge babát.) Most legalább festőművész feelingje van és viszi a kosarában a bagettet. A szeme alá pedig kapott egy kis szépség pöttyöt, ami a királyi udvarban volt divat.
Már nincs kisállat hozzájuk szerencsére és remélem fésű se, mert ezek eléggé játékbabás arculatot kölcsönöztek nekik. Egyébként ezen is látszik a Mattel szétszórtsága. 2009-ig elkezdték az újrakiadást visszafogottan és jól kidolgozva. Aztán jött a páros kiadás, ami nem lehetett nyerő, mert azóta se csináltak a japán és az orosz férfin kívül másikat, és most az állatos kiadás...

Indítanak 2013-tól egy új sorozatot, ami talán a Basicet váltja ki: The Barbie Look Collection. Ebben a sorban két nagyvárosi shopingóló nőci van és néhány ruha. Azért gondolom, hogy a Barbie Basic helyett van, mert ezek is olcsó, divatdiktátor Black Labelek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése