2011. június 22., szerda

Beszerzőhelyek Magyarországon


Osszuk meg információinkat! Kezdem én!

Sajnos egyre kevesebb helyen árusítanak gyűjtői ritkaságú babákat itthon. Néhány éve még nem volt nehéz találni egy-egy ilyen helyet, de mára már csak kettőről tudok, ahol biztosan vannak. Budapesten a 15. kerületben az Ázsia Center Galaxya nevű hatalmas játékboltjában (Ázsia Center Keleti szárny B. szint) és a Mamut I-ben a Játékvár nevű I. emeleti boltban, ahonnan lehet szerezni.

Kérlek Titeket, ha tudtok még ilyen helyről, akkor osszátok itt meg velünk, hogy biztosan meg is maradjanak!!! Ha többen vásárolunk tőlük, akkor még ez a kettő talán megmarad, és ha van még, amiről nem tudok talán a nyilvánossággal azok is. Mert sok játékboltos úgy véli ma már, hogy nem ér meg nekik ilyen típusú babát tartani, mert kevesen viszik. Pedig régen tartottak.

Egészen konkrétan az Ázsiában kapható:
  • 2008 Holiday Barbie
  • Princess of Imperial Russia
  • The Soiree

    a Mamutban kapható:
  • The Soiree
  • Grease Rizzo Barbie Doll (Race Day)

  • 2 megjegyzés:

    1. Hello!
      "Beszerzőhelyek Magyarországon ?" ~ Gyűjtői babákat, az egri pláza játéküzletében láttunk. Konkrétan a babák nevére már sajnos nem emlékszem. Csupán megcsodáltuk őket, mert sajnos az ilyen babáknak az ára nem a mi pénztárcáinkhoz való.
      Igaz, mi is gyűjtőnek valljuk magunkat, de a mi gyűjteményünkben inkább alap babák vannak és a kollekcióikat magunk tervezzük ill. kivitelezzük a kellékeikkel együtt.
      Nézegettem az oldalad, csodálatos lehet a gyűjteményed!
      Ha érdekel egy egyszerűbb Barbie gyűjtemény is, kérlek látogass el Babavárosba (http://www.babavaros.gportal.hu), meghívunk egy virtuális városnézésre a mi gyűjteményünkbe.
      További szép napot!
      Üdvözlettel: Babaváros (Tóthné Emőke)

      VálaszTörlés
    2. Szia!

      Köszi az infót.

      Meglátogattam a Babavárost, és nagyon tetszik. Lehet, hogy nekem ritka és szép babáim vannak, de a Tiédet a kivitelezés (az apró részletek, mint a bútorok és az élethelyzetek) teszi értékessé. Gratulálok hozzá! ^^

      VálaszTörlés