2013. június 14., péntek

Malibu Barbie

A hónap sztárja: Malibu Barbie!



Itt a nyár és a Mattelnél elővettek egy régi klasszikust, hogy felújítsák. A júniusi kalendáriumon is ő szerepel. Az eredeti 1971-ből való kaliforniai vintage baba napszivta szőke hajjal és napbarnította bőrrel rendelkezik, valamint bikini helyett egyrészes fürdőruhával és sárga türölközővel, rózsaszín napszemcsivel.

2002-ben, a kiadásának 30. évfordulója alkalmából, és 2009-ben, a Barbie 50 éves jubileum alkalmából, már kétszer elővették ezt a babát. Akkor még hasonmás kiadásokat készítettek. Most viszont egy modernizált változatát adják közre, Gold Label ritkaságban, sok kiegészítővel.

Az új baba megálmodójával interjú:


A régi bemutatója:

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nekem nagyon tetszik ez a Malibu barbie, akárcsak a többi collectoros barbie. Te honnan szerzed be őket?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Sajnos Magyarországon már csak akkor tudsz szerezni, ha egy másik gyűjtő ráun a sajátjára. Érdemes a Vatera.hu-t figyelni. Én is így szoktam. A következő eladókat ajánlom a figyelmedbe: ujhelyizsofia, regina1999, gica40, dotty167 és néha artoncica.

      Vagy külföldről E-bayről rendelhetsz, de a postaköltség sokszor a babaárával vetekszik, ezért nem minden esetben éri meg.

      Még néhány éve lehetett egy-egy szimpla játékboltban is kapni őket, de a 2007-től egyre szűkült a kör és ma már egyetlen játékboltról sem tudok, amelyik árusítana. Nem éri meg nekik tartani, mert drága.

      Törlés