2012. február 19., vasárnap

William And Catherine Royal Wedding Giftset



A Mattel Valentin-napi meglepetése egy újabb híres esküvő megörökítése, most gift set formájában: Vilmos herceg és Kate tavaly áprilisi esküvőjéről van szó. Kate babát már az esküvő napján lehetett kapni, és a menyasszonyi ruhás változatát pedig a rákövetkező héten, de így férjestül még nem adták ki.

Ahhoz képest, hogy két baba és milyen híresek a 100 dollárt nem találom értük drágának, bár biztos azzal is számoltak a Mattelnél, hogy ha többet kérnek érte nem veszi meg az akinek a tavalyi babákból már van példánya, így pedig a nyugati fizetésekhez képest nem pénz. Valószínűsítem, hogy hozzánk nem fog eljutni, pedig szívesen megvenném. (Vagy ha igen, akkor dupla annyiért, azt meg nem tudom megfizetni.)

Lady Diana fiának esküvőjére rengetegen voltak kíváncsiak tavaly, és a félvilág a TV képernyő előtt figyelte az eseményeket. A menyasszonyi ruhát egészen a szertartásig titokban tartották, még az autóba is paraván mögött szállt be Kate, hogy mindenki a templom előtt kiszállva csodálhassa meg. Találgatás volt, hogy Diana ruhájára fog-e hasonlítani, de ami jól állt Lady Dinek (kb. 10 évvel fiatalabban házasodott) az Kate-nek (az ő korában, 30-hoz közel) már nem feltétlen. Inkább Grace Kelly menyasszonyi ruhájára emlékeztet a ruha, amit szintén kiadott a Mattel. Vilmos az ír gárda ezredesi ruháját viselte. Mindkét baba arca nagyon hasonlít az élő megfelelőjükhöz, bár a legjobban mégis talán Vilmos sikerült.

Egyébként az angol királyi családnál "hagyomány", hogy az első gyerek a házasság megkötése után 9 hónapra megszületik. Vilmosnál is így volt, de Kate úgy tűnik nem tudott eddig teherbe esni. A sajtó korosan soványnak tartja hozzá, és az új feladatokon való helytállás sem kedvezhet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése